Om oss

Med lidenskap for hudpleie

Line Børsjø Oksum

Eier og daglig leder av MY SKIN Klinikk Nordstrand.

Line var utdannet sykepleier i 2010 og har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2018. Hun har erfaring fra store og små klinikker i Oslo og Tønsberg. Line er kurset både nasjonalt og internasjonalt gjennom Beauty Technology, Scanex, GMV, Dermanor, IBSA og Allergan. Line er spesielt opptatt av god hudhelse og et naturlig utseende.  

Line jobber til daglig med rynkebehandling, mesoterapi, Revok50 og Profhilo samt medisinske behandlinger som Dermapen4, Plexr plus, Candela Pro Max og Fotona laser for ansikt og kropp. 

Et medisinsk hudprogram og kjemiske peel er viktig for å optimalisere gode resultater for hjemmebehandling, Line har derfor spesialisert seg på behandling av Acne, Rosacea, pigmentering og aldrende hud. 

Line har stor lidenskap for faget og tilpasser individuelle behandlingsplaner og oppfølging av pasientene.

E-post: post@myskinklinikk.no
Telefon: 915 49 568

Malin

Kosmetisk dermatologisk sykepleier og behandler hos MY SKIN Klinikk Nordstrand.

Malin var utdannet sykepleier i 2010 og har 10 års erfaring som kosmetisk dermatologisk sykepleier. Malin har erfaring fra hudavdelingen på Oslo universitetssykehus RH og flere kosmetiske klinikker i Oslo. Malin er autorisert gjennom Galderma, BeautyTechnology, IBSA og Scanex.

Malin jobber til daglig med rynkebehandling, ulike injeksjoner samt medisinske behandlinger. Malin har bred erfaring innen Fotona og Candela Gentle Pro Max og Dermapen4 samt medisinsk hudpleie.

Malin behandler alt av pigmentflekker, akne, rosacea og aldrende hud. For å oppnå gode resultater anbefaler hun behandlinger og opprettholde sunn og frisk hud i kombinasjon med gode hjemmeprodukter.

Malin har et godt estetisk blikk og du er i trygge hender for å oppnå et naturlig resultat, god veiledning og en individuell behandlingsplan.

E-post: post@myskinklinikk.no
Telefon: 406 49 513

Mads Oksum

Medisinsk ansvarlig hos MY SKIN Klinikk Nordstrand.

E-post: post@myskinklinikk.no
Telefon: 918 17 719

Ønsker du å bestille time?

Via bookingsystemet kan du selv enkelt bestille time til ønsket behandling.