Behandlinger

Hos oss har vi ulike behandlinger til ulike hudtyper. Du finner oppdaterte priser i vårt bookingsystem.
Du er hjertelig velkommen til en gratis hudkonsultasjon. Her finner vi sammen produkter, priser og pakker som er tilpasset ditt behov.

Profhilo

Behandlingstid: 30 minutter.

Pris fra 4400 kr.

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også aldrende og slapt vev. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet”.

Det settes fem injeksjoner på hver side av ansiktet. Teknikken maksimerer diffusjonen av produktet i kinn og kjeveområdet. Anbefalt behandling er to injeksjoner med fire uker mellom første og andre dose. 6-9 måneder til neste behandling.

Prophilo har i studier vist at det også kan brukes til å stramme opp overarmer og mage. Kan trygt brukes til å stramme opp løs hud også andre steder på kroppen.

Les mer på http://www.ibsanordic.com/no/therapeutic-areas/aesthetic-medicine/Profhilo.html

Dermapen 4

Behandlingstid: 30-45 minutter.

Pris fra 2900 kr.

Dermapenworld leverer verdensledende teknologi innen hudfornyelse og innovative estetiske systemer. De er mest kjent for sitt microneedling system. Dermapen og selve behandlingen blir ansett som gullstandard i det estetiske markedet. Det utføres på verdensbasis over 1,6 millioner Dermapen behandlinger per år. Dermapen 4 er det nyeste produktet på markedet og er den sikreste, mest kraftfulle og mest effektive microneedlingen.

Dermapen kan forbedre mange hudtilstander ved å bidra til og:

 • Redusere tegn til tidlig aldring
 • Redusere utbrudd av acne og rosacea
 • Redusere synligheten av ulike typer arr
 • Redusere synligheten av cellulitter samt redusere nye og gamle strekkmerker
 • Redusere ujevn pigmentering
 • Redusere store porer og andre ujevnheter

Mesoterapi med Turtlepin III

Behandlingstid: 30-45 minutter.

Pris fra 1500 kr.

Innovasjon innen mesoterapi! TurtlePin III er et innovativt system for transdermal produktlevering og stimulering. Systemet som lanseres i Norge består av et nålehode med 19 hypodermiske nåler, som leverer ønsket produkt ned til en dybde på 0,5 mm, via en luftløs doseringssprøyte. Produktene er CE merket som medisinsk utstyr.

Fordelen med Turtlepin er:

 • Leverer produkt ned til 0,5 mm dybde
 • 19 nåler gir minst 2 x raskere behandlingstid
 • Presis dosering ved bruk av luft-tett doseringssprøyte
 • Minimerer blødning og inflammasjon
 • Sterilt pakket og CE klassifisert som medisinsk utstyr

Behandlingen kan utføres på ansiktet, hals, bryst, hodebunn og hender.

Les mer på: https://www.beautytechnology.no/nyheter/turtlepin-iii

Kjemisk peel

Behandlingstid: 15-30 minutter.

Pris fra 1500 kr.

Kjemisk peel eksfolierer hudens overflate ved å påføre et produkt direkte på huden. Det finnes flere typer kjemisk peel. Vi snakker ofte om mild-, medium- og dyp peel. Valg av ulike kjemisk peeler er indikasjon, hudtype og toleranse.

En kjemisk peel stimulerer blodsirkulasjon i huden, fjerner døde hudceller, reparerer skader i huden og er med på å fremme hudens egne celler til nydannelse av kollagen og elastin og justere hudens fuktighetsnivå.

En kjemisk peel øker nydannelse av celler og gjør at huden føles glatt og stram allerede etter første behandling.

En kjemisk peel jobber med dype porer, balanserer hudens pH, stabiliserer acne bakterien, reduserer pigmentflekker og generelt pigmentering.
Kjemisk peel kan kombineres med andre typer behandlinger og forberender huden til bedre effekt av hjemmeprodukter og andre behandlinger.

Viscoderm® Skinkò e (Den perfekte behandlingen for øyeområde)

Behandlingstid: 15-30 minutter.

Pris fra 2300 kr.

Viscoderm® Skinkò e forebygger tidlige tegn på aldring og vedlikeholder optimal cellulær balanse i huden.
Anti-aldringskomplekset inneholder over 50 funksjonelle komponenter inkludert hyaluronsyre, mineraler, essensielle aminosyrer og vitaminer. Sammensetningen av produktet gjør at behandling med Viscoderm® Skinkò e kan opprettholde og forbedre cellene i forskjellige hudlag.

Behandlingen gir en forbedret hudkvalitet og glød, beskytter og reparererer skader forårsaket av UV-stråler som pigmentforandringer. Forbedrer hudstruktur, minimer linjer og reduser poser under øynene.

Rynkebehandling

Behandlingstid: 15-20 minutter.

Pris fra 2600 kr for et område.

Det tilkommet et tillegg på 350kr for legegodkjenning før første behandling og deretter en gang i året.

Injeksjonsbehandlinger blir mye brukt i medisinske- og kosmetiske behandlinger. Injeksjonsbehandlingen hindrer små muskler fra å trekke seg sammen og den overliggende huden jevnes og glattes dermed ut. Området som blir behandlet blir ikke følelsesløst, men de underliggende musklene får redusert bevegelighet. Det injiseres ikke direkte i rynkene, men i musklene som utfører bevegelsen slik at rynkene dannes. Huden i området som blir behandlet får ikke volum eller unaturlig strekk.

Dette er ikke en permanent behandling. Effekten av injeksjonen kommer i løpet av 7-14 dager og sitter i gjennomsnitt mellom 3-5 måneder.

Behandlingen kan bedre hverdagen for pasienter med ulike indikasjoner.
Før behandling med rynkebehandling både for muskel og linjer må konsultasjon med ansvarlig lege gjennomføres.

Rynkebehandling:

 • Panne
 • Sinnarynke (glabella)
 • Linjer og rynker rundt øynene
 • Linjer og rynker på nesen (bunnylines)
 • Leppekant
 • Løft av overleppe
 • Rynker og søkk i hake
 • Surmunn (munnviker som peker/dras nedover)
 • Tannkjøttsmil (gummysmile)
 • Spenninger i kjeve
 • Tanngnissing
 • Brynsløft, heve lavsittende / tunge øyenbryn
 • Spenninger i nakke
 • Svettebehandling under armer, hodebunn, hender, føtter.

Juvederm

Behandlingstid: 30 minutter.

Pris fra 2900 kr.

Juvederm er originalen innenfor hyaluronsyrefillere og en av de mest annerkjente og dokumenterte fillerne på markedet. Det brede produktsortimentet gjør det enkelt å skreddersy behandlingene etter pasients behov. Fillere gir et naturlig resultat innen fire uker og resultater som varer i gjennomsnitt 6 til 18 måneder.

Etter behandling kan områdene rundt injeksjonspunktene hovne opp. Dette forsvinner innen 12-24 timer. Det kan oppstå små men forbigående blåmerker. Har du allergier et dette viktig å infomere om til din behandler.

Aldersgrense 21 år.

 • Redusere søkk og mørke ringer under øyne
 • Redusere linjer, rynker og folder
 • Fukte, definere og gi volum i lepper
 • Fylle ut innsunkne tinninger
 • Bygge opp øreflipper
 • Redusere arr etter akne
 • Løfte munnviker
 • Forbedre og forynge huden i ansikt, på hals, bryst og hender

Noon Aesthetics™ Treatment

Behandlingstid: 15-60 minutter.

Pris fra 2200 kr.

Triple MCH er en maskin som gjør det mulig å utføre innovativ behandling smertefritt. En effektivt behandling med et apparat som er designet for alle Fitzpatricks hudtypene og hudtilstander.

Behandlingen virker fuktighetsgivende, anti-inflamatorisk, oppstrammende, foryngende og tilpasses ditt behov. Alle hudindikasjoner samt sensitiv hud som akne, rosacea, seboréisk hud og pigmentering behandles i en aktiv fase.

Triple MCH er en «flere step» behandling.

Vi tilpasser ut fra ditt behov med;

– Kjemisk peel

– 37-40 grader varme for å forberede huden, øke sirkulasjonen og åpne porer i hudoverflaten.

– 10 grader varme og elektropuls gjør cellemembranen mer gjennomtrengelig og gir dermed bedre penetrering i huden. Ved elektroporering blir hudens cellemembranen midlertidig endres for å tillate inntrenging.

– Minus 20 grader- cryo-teknologi som gir en sammentrekning av blodcellene. Ved hjelp av avkjøling lukkes cellene på hudoverflaten og på den måten stenges de aktive ingrediensen, som er tilført i huden, inne i cellene.

Triple MCH er et supplerende alternativ til mesoterapi og Dermapen. 
Behandlingen passer utmerket som førstegangsbehandling, før en sosial happening eller før en dypere behandling med Dermapen, laser eller Plexr plus.

Fotona laser

Behandlingstid: 15-60 minutter,

Pris fra 1900 kr.

Fotona 2D og 4D/5D

Resultater 6 – 8 uker.

– Ikke-kirurgisk hudforyngende behandling.

Fotona 2D er den mest populære behandlingen til supplement av hudoppstramming, også kalt Skin Tightning. Under en 2D tightning behandler vi huden med en Nd: YAG laser og slimhinnene inne i kinnene med Er: YAG-laser. Deretter får du oppstramming på to plan, derav navnet 2D.

Fotona 2D behandling er en laser behandling for hudforyngende resultat som overfører ufarlige langbølger med laserlys i huden.

Langbølgelys penetrerer dypt inn i huden og forårsaker varmeutvikling i det øvre- og mellomste hudlaget (epidermis og dermis). Når huden blir varm, ca 40 grader stimuleres kollagen-dannelse. Hudens struktur og balanse forbedrer talgproduksjon og fuktigheten i huden. Porer og små sprengte blodkar minimeres samt pigmentering blir jevnere. Solskader repareres og huden blir friskere og sunnere.

Behandlinger har lite nedetid og huden er intakt etter behandling, det vil si at du kan gjøre daglige aktiviteter og gå på jobb samme dag.

Hudfornyelse med 2D behandling gjør at du kan være ute i solen både før og etter behandling men du må huske å beskytte huden med antioksidanter og SPF50 samt at vi anbefaler hodeplagg.

Fotona 4D/5D hudforyngelse er Fotonas mest avanserte Hudforyngende behandling.

Dette er en revolusjonerende metode å behandle huden på. Fotona 4D/5D er en ikke-kirurgisk behandling av huden i ansiktet som også behandler slimhinner i munnhulen. To forskjellige lasere med fire til fem nivåer i huden stimulerer til økt kollagendannelse, strammer opp huden og reduserer nasolabiale folder (rynker fra neseborene til munnvikene) uten injeksjon av filler. Hudens kvalitet og struktur blir stimulert samt porer og linjer blir redusert.

Fordelen med denne behandlingen er at du unngår mye nedetid. Likevel anbefaler vi at du holde deg i ro fra 2-4 dager etter behandlingen.
Før 4D/5D bør du ikke sole deg eller benytte solarium/naturlig soling to uker før og en uke etter behandling. Hvis det er sol ute bør du beskytte deg med antioksidanter og SPF30 eller SPF50.

Den beste oppstrammingen sees hos kvinner og menn fra en tidlig alder av 40 opp til 60 år eller når du begynner å merke at huden din blir litt slapp.

For å oppnå langsiktig resultat anbefaler vi at du opprettholde med kombinasjonsbehandling med Dermapen eller med en enkel laser behandling to ganger per år.

Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Sluttresultatet sees etter 6-8 måneder.

Plexr Plus

Behandlingstid: 15-60 minutter.

Pris fra 4500 kr per område.

Plexr Plus er et plasmagenererende apparat. Det brukes til å fjerne overskuddshud samtidig som det strammer opp de dypere lagene av huden.
Det er en rask og meget effektiv behandling for å stramme opp øvre og nedre øyelokk, overleppe, slapp hud på kinn, hals og huden ved ørene. Plexr Plus kan brukes til å reduserer rynker rundt øyne og munn. Videre kan man behandle arr og strekkmerker. Lege kan fjerne godartede føflekker, stilkede utvekster og fibromer.

Behandlingen foregår i øvre hudlag og det er således ingen arrdannelser. Det er inntil en uke nedetid. Man må forvente hevelser, spesielt rundt øyne, i 2-3 dager etter behandlingen. Rødhet i vevet som er behandlet vil forekomme i 1-2 måneder etter behandling. For å redusere rødhet og for et bedre resultat av behandlingen anbefaler vi hjemmeprogram med A-vitamin syre fra MeLine eller liknende produkter tilpasset din hud. Man bør unngå direkte soleksponering på det behandlede områdene til rødheten i huden har gått tilbake. Bruk av SPF daglig er nødvending for ikke å skade huden.

Priser må vurderes for hver pasient. Behandlingen foregår i lokalbedøvelse med krem eller injeksjoner.

Candela GentleMax Pro®

Behandlingstid: 15-30 minutter.

Pris fra 900 kr.

Raskere. Større ytelse. Mer allsidighet.
Candela GentleMax Pro max® er et enkelt kombinert system som benyttes til en rekke behandlinger – alt av hårfjerning uansett hudtype, samt pigmenterte og vaskulære lesjoner. Det er en laserplattform med to bølgelengder som
kombinerer den raskeste og kraftigste 755 nm Alexandrite-laseren med 1064 nm.

Nd: YAG-laser for høy ytelse, med hensyn til hastighet, effektivitet, brukervennlighet, fremragende ytelse, sikkerhet og pasient tilfredshet.
Et stort spotleveringssystem gjør GentleMax Pro den raskeste hårfjerningslaseren med to bølgelengder i markedet.

To «Oppgraderbare» produktkonfigurasjoner i Gentle Pro-serien.
Hvert av de oppgraderbare systemene er direkte derivater av GentleMax Prosystemet og gir det komplette settet av GentleMax Pro spesifikasjoner for en enkelt bølgelengde:

GentleLase Pro-U® langpuls alexandrit lasersystemet kan oppgraderes for å
inkludere 1064nm-funksjonene og GentleYAG Pro-U® langpuls Nd: YAG laser kan oppgraderes til å omfatte 755nm-funksjoner.
Gull Standard Gentle Hair Removal ™ – for alle hudtyper

Ytterligere kliniske indikasjoner inkluderer:

 • Epidermale pigmenterte lesjoner
 • Solskadet hud
 • Aldersmerker
 • Fregner
 • Vaskulære anomalier
 • Telangiectasia

Ønsker du å bestille time?

Via bookingsystemet kan du selv enkelt bestille time til ønsket behandling.


Bestill nå